Augusti.

09.09.2014 kl. 19:53

Det här inlägget är typ massa random... I skrivande stund är jag på ett underligt humör och allting känns bara botten. Jag borde hitta en hobby. Någon sysselsättning. Efterjobbet sitter jag bara hemma och glor. Typ. Min dator fungerar heller inte, så inte ens internet kan hålla mej underhållen (telefonen förstås, men det är liksom inte riktigt samma sak). Slänger ihop ännu en bildbomb med Instagram-bilder från augusti, fun times.

En helg i augusti var pojkvännen på besök. Minns inte så mycket från den helgen, annat än att det var varmt och vi satt ute på balkongen och hade det lagom mysigt.

Eftersom jag ännu i augusti skulle vara rätt mycket ensam (innan Rits skulle "flytta tillbaka" till vår lägenhet) köpte jag vattenfärger. Jag ville sysselsätta mej med något, och samtidigt koppla bort jobb och så... Har väl målat två målningar, sen har färgerna mest samlat damm...

I samband med pojkvännens visit i den heta augusti var vi en sväng till Starbucks och satte oss sedan i gräset och njöt av stan. Mitt namn fick de rätt, men Maurits blev Paulits, haha.

Efter att Rits åkte upp till Närpes igen kom min kära mor på besök. Vi var bland annat ute på några promenader, och en av dem var i Solviken. Megafint ställe, som att vara utomlands. Man skulle kunna tro det om man inte visste bättre...

Fick fast anställning på stället jag varit praktikant på sedan april. Kändes bra! Inget dåligt ställe det där, fick gratisbiljetter till Flow!

Vi besökte även mammas morbror, och vi slukade i oss ett helt glasspaket.

Besökte Tove Jansson utställningen på Ateneum. Jag, mamma och hennes kompis sprang omkring i museét i 3 timmar. Det var det finaste någonsin! Vi avslutade besöket med var sin kopp kaffe, följt av god mat på italiensk restaurang.

 

Vi fortsatte att vara kulturella genom att besöka Flow-festivalen. Kanske inte rikigt vår "grej", men jag har alltid velat fa, så varför inte ;)

Mer Flow. Roligaste kommentaren var då mamma utbrast "tänk va hemkst att måsta va här alla tre dagarna". Haha. Som sagt, inte riktigt vår grej...

Random bild på random kladdkaka. I det här skedet har Rits flyttat hem igen, och vi passade på att baka något "smått" hehe.

En lördag fick jag för mej att gå på zoo. Släpade Rits med mej till Högholmen. Det var nog inte en dag för sent, han hade ju aldrig varit där förr.

En björn och min randiga blus!

Kamel!

Tog en regnpromenad.

Njöt av tillvaron, jag hör till dem som tycker om regn...

Tog tåget upp till Jeppis. Jag har alltid velat besöka Juthbacka marknad, så nu slog jag till. Det var helt sjukt stort och sjukt stämningsfullt. En upplevelse som måste upplevas igen. Vet inte varför jag inte tog några bilder därifrån?

En annan höjdpunkt med vårt besök i Jeppis var återseendet met Jasse! Hade saknat henne så, och att träffa henne var verkligen bäst. Synd att vi måste bo 5 timmar ifrån varandra nu för tiden...

Ännu en bild från ännu en promenad. Ja, jag gillar mina promenader.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Jag kan va din hobby :D
kairi10.09.14 kl. 09:53
Hihi ja totally! :D
25.09.14 19:50

 

Kategorier

Senaste kommentarer

27.11, 09:34Blogvember-listan av Sandra
25.11, 01:21Blogvember-listan av emma
07.10, 21:35September. av kairi
10.09, 09:53Augusti. av kairi
13.08, 10:25Juni. av wonderland