Juli.

16.08.2014 kl. 12:32

I juli var jag upp till Närpes en sväng. Det var ju pojkvännens födelsedag, och så Tomatkarnevalen förstås! Bilden är tagen samma kväll som jag kom dit, uppe i ett utsiktstorn i Vargberget. Jag, som lider av höjdskräck måste sitta på golvet för att inte dö av svindel... På Tomatkarnevalen blev vi bongade av Svenska Yle. Kolla artikeln här, hihi!

Tillbaka i svettiga Helsingfors och den soliga vardagen träffade jag Maria och hennes lurvboll till hund för en promenad. Så skönt med vänner alltså, uppskattar studer som denna speciellt nu då många av mina närmaste vänner har flyttat bort härifrån... 

Den här månaden var jag ensam på jobb i kontoret. Var mest där som dejourerare, så böcker räddade mitt liv. Försökte annars också läsa böcker under sommaren, eftersom jag aldrig annars ger mej tid att göra det... 

Har även försökt hitta mitt eget namn på Cola-flaskor. Den här fredagen i juli delade jag en Cola med Timo i brist på annat... Har någon egentligen lyckas hitta sitt eget namn, eller är allt bara en illusion?

Hamnade även i Åbo en sväng. Meningen var ursprungligen att jag skulle till Åland och hälsa på bästa Jade, men det blev lite ändrade planer. Båten skulle gå från Åbo, och tåget till Åbo var förstås försenat och jag missade båten. Spenderade istället helgen hemma-hemma i Åbo tillsammans med lillebror. Bilden är från bakgården precis efter att solen gått i moln (lämpligt då jag bestämde mej för att sola...)

Helgen blev rätt bra ändå, trots att mina planer blev krossade. Jag och lillebror kollade filmer och åt god mat... Pengarna fär så väl tåg som båt fick jag tillbaka, så ska göra ett andra försök att hälsa på den där Jade... 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

 

Kategorier

Senaste kommentarer

27.11, 09:34Blogvember-listan av Sandra
25.11, 01:21Blogvember-listan av emma
07.10, 21:35September. av kairi
10.09, 09:53Augusti. av kairi
13.08, 10:25Juni. av wonderland