Juni.

13.08.2014 kl. 10:02

Tydligen var junimånad inte så händelserik för min del, eftersom dessa bilder är de ända som finns på min Instagram... Spännande tider!

Den här bilden är från början av sommaren då det ännu var kallt och ruggigt. Jag har haft som vana att stiga av bussen lite tidigare och promenerat den sista biten hem. Den här skylten hänger i Gumtäkt, hur söt är inte den?

I slutet av juni beskte jag Sandra, och kände ett behov att ta en bild på denna näringsrika frukost, haha. Breakfast at Sandra's is real!

Ännu en bild från min vistelse i Tenalas djupa skogar. Jag tror visst vi hade roligt? Höhö.

Här har vi då en hoppetossa som skuttar omkring i Ekenäs. Jag och Sandra hade en photoshoot, och det här var det bästa jag hade att komma med vad gällde posering...

Efter helgen med Sandra och Emma återvände jag till den ensamma lägenheten i Helsingfors. Jag bestämde mej för att tvätta kläder, och när jag var på väg till tvättstugan och precis hade stängt lägenhetsdörren bakom mej insåg jag att nyckeln var kvar i lägenheten. Tur att jag hade med mej telefonen så att jag kunde ringa efter en dörröppning. Då säkerhetsgubben kom undrade han om jag hade varit på Tuska -festivalen eftersom jag var klädd i svart och hade gummistövlar på mej? Jag måste ha sett väldigt heavy ut.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Faktist en mycket söt skylt :)
wonderland13.08.14 kl. 10:25
Eller hur! :)
13.08.14 10:31

 

Kategorier

Senaste kommentarer

27.11, 09:34Blogvember-listan av Sandra
25.11, 01:21Blogvember-listan av emma
07.10, 21:35September. av kairi
10.09, 09:53Augusti. av kairi
13.08, 10:25Juni. av wonderland