Ensam i en folkfylld stad.

09.07.2014 kl. 09:13

Igår läste jag en artikel om att många känner sej ensamma under sommaren. Jag kände mej träffad. Bästa vännerna har flyttat bort från stan, och pojkvännen spenderar sommaren i Närpes där han har sommarjobb. 

Okej, helt ensam är jag inte. I helgerna har jag haft rätt bra med program, har inte varit ensam en endaste helg. Jag har varit till Närpes och hälsat på pojkvännen, till Ekenäs och hälsa på Sandra och ibland har fått nöjet att ha ett stycke Emma med oss, på midsommaren var jag ute på stugan i skärgården med familj och pojkvän, och så vidare. Har dessutom träffat en annars väldigt upptagen Maria för promenader. Om någon vecka ska jag åka till Åland och hälsa på finaste Jade (som jag inte sett på 10 månader), och sen kommer pojkvän och mamma på besök (måste kolla så jag inte bokat in dem på samma helg, oops). 

Så helt ensam har jag väl inte varit, men veckorna känns nog ensamma. Jag gör inget vettigt. Försöker motionera, äta bra, läsa böcker (!) och följa med nyheterna för att ha koll på vad som händer i världen (något jag aldrig riktigt brytt mej om). Men tiden går så slött och jag har ingen att prata eller göra saker med... 

Det som fick mej att fundera på min ensamhet var egentligen då jag insåg att inkommande helg är den första helgen utan program. Jag har alltid haft något att se fram emot under arbetsveckan, att veta att något roligt kommer att hända i helgen. Men nu, ingenting. Nada. Noll. Och jag är människan som inte vill göra någonting ensam. Suck. Kanske jag ska ta mej i kragen och fara till de där utomhusbassängerna och typ sova i solen hela helgen... Men kanske det kan vara helt skönt att bara vara ensam över ett veckoslut också?

Tack för mej. nu ska jag sluta angsta och försöka göra något vettigt. Tuudels! 

weheartit

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

 

Kategorier

Senaste kommentarer

27.11, 09:34Blogvember-listan av Sandra
25.11, 01:21Blogvember-listan av emma
07.10, 21:35September. av kairi
10.09, 09:53Augusti. av kairi
13.08, 10:25Juni. av wonderland