Nexus 5

En dag förra veckan fick min telefon fnatt. Jag blev så irriterad så jag beställde en ny. 

Okej, helt så impulsivt var det nog inte, men ungefär. Har funderat på en ny telefon ren en längre tid, just för att min telefon blivit så trööög och fnattig, men den senaste fnattperioden var sista droppen. 

Här är bebisen som snart är min! Blev en likadan som pojkvännen har, känner mej som en liten härmapa. Hoppas den kommer idag! Enligt posten är den i Finland nu i alla fall (den kommer ända från Sverige nämligen). 

 

Google -bild

22.07.2014 kl. 12:06

Axelremsväska

Här skrev jag om några väskor som skapat ett ha-begär i min lilla kropp. Igår köpte jag en av dem, den som verkade mest tilltalande. Kanske mest på grund av storleken; den är tillräckligt liten att orka bära omkring på stan, men lagom stor så att de nödvändigaste sakerna en tjej behöver på en kväll ute med vännerna ryms med. 
01.02.2014 kl. 14:21

Nike Flex Supreme

I det här inlägget skrev jag att jag behövde ett par nya träningsskor för inomhusbruk. Som födelsedagspresent av vissa personer (ni vet vem ni är, tack massor) fick jag en summa pengar som var specifikt menat åt nya skor. 

Igår när jag, Jasse och hennes syster sprang omkring på stan bestämde jag mej för att gå en sväng via Stadium. Hur det nu råkade sej så hittade jag dessa skönheter och de fick följa med mej hem. Har inte använt dem ännu (förutom att jag gick omkring med dem inomhus när jag kom hem) men jag tror att vi kommer att trivas tillsammans.

01.02.2014 kl. 13:54

Doften av äppelpaj.

Efter tjejkvällen på lördagen fick jag lust att köpa doftljus. Orsak? Det doftade så saakelis gott hos Sandra

Besökte Tarjoustalo igår och köpte ljus som doftade vanilj och grönt äpple, så nu doftar vår tvåa äppelpaj! Så det så.

Till julen har jag planer på att köpa ljus som doftar kanel och annat juligt, men kände att det inte är dags för sånt riktigt ännu. 

12.11.2013 kl. 11:33

Meow Or Never!

Idag var en sån där lagom bra dag.

Fick sova till klockan 8. Sprang omkring med Jasse på stan samtidigt som jag blev kallad på arbetsintervju för imorgon (!). Hade ett möte med två sköna killar och satte sedan på proseminarium i skolan. Sedan blev det kaffe, mathandlande, matlagning, diskning och allt var som hör livet till. 

Nu ska jag ta itu med en fackuppsats i svenska. Ska se ifall den ger mej ideér till min examensuppsats. 

Bild 1 - Lillördags cokisen
Bild 2 - Fyra kort- och långärmade t-shirts jag fyndade på Gina

 

20.02.2013 kl. 18:44

I always say shopping is cheaper than a psychiatrist.

Det har blivit näst intill livsfarligt för mej att komma hem till Åbo. Särskilt de gånger som jag ger mej ut på stan. Efter att ha spenderat flera timmar på stan med min söta mamma kommer jag hem släpande på ett silverschampo -och mist, två naggellack, kanel -och vaniljdoftljus samt ljuskoppar. Råkade också plocka med mej lakritssnören från fiskmarknaden nere vid åstranden. Inte bra det här hörni!

27.10.2012 kl. 19:36

Out with the old and in with the new.

Ibland får man underliga idér från ingenstans. Idag fick jag en sån idé. Den kom från himlen som en blixt. Jag fick för mej att gå igenom badrumsskåpet, och plötsligt hade jag slängt massa saker jag inte längre använder. Vad gör man med sånt, liksom? Sedan blev jag slagen av ytterligare en snilleblixt. Out with the old and in with the new, helt enkelt. Råkade köpa lite nytt för att fylla tomrummet i badrumsskåpet. Jag pratar alltså om en ansiktsvårdserie av Neutrogena som doftar Pink Grapefruit. Nam!

Slänger också in det nyaste tillskottet i min nagellackssamling som jag införskaffade i helgen. Två rosa färger vid namn Vintage Pink och Bare Beauty

16.10.2012 kl. 19:17

 

Kategorier

Senaste kommentarer

27.11, 09:34Blogvember-listan av Sandra
25.11, 01:21Blogvember-listan av emma
07.10, 21:35September. av kairi
10.09, 09:53Augusti. av kairi
13.08, 10:25Juni. av wonderland