September.

Hälsningar från mitt annars rätt händelselösa liv. Här kommer ännu ett spännande blogginlägg med bilder från min IG, i brist på annat. Har alltså spenderat min första månad som professionell kontorsråtta, har fått mitt eget arbetsrum OCH jag hittade en egen kaffekopp att sörpla mitt kaffe (och nu även te?) ur. 

Var till mitt älskade Åbo en sväng. Hälsa på familjen. Gick en promenad i idrottsparken och återupplevde minnen från jumppatimmarna i skolan... Besökte Café Art för första gången, har länge velat fara, men det har liksom inte blivit av...

Åstranden <3

Tog en solskenspromenad med mamma och hälsade på korna som brukar hänga i en hage nära föräldrarnas hus... Me likey some cow action!

Mer fynd från promenaden. Älska höstpromenader!

Träffade Emma för lite shopping och kaffe!

Träffade också Maria för ytterligare shopping och kaffe, haha. Köpte bland annat denna katt eftersom jag är så troligt kattsjuk! 

Så fick jag min dos av Ekenäs/Tenala/Lande då vi firade Sandras födelsedag (och eventuellt det att hon ska bli mamma, yey) <3 Puss!

Dessa tjejer alltså! Huhhu, ni är bäst...

07.10.2014 kl. 19:26

Juli.

I juli var jag upp till Närpes en sväng. Det var ju pojkvännens födelsedag, och så Tomatkarnevalen förstås! Bilden är tagen samma kväll som jag kom dit, uppe i ett utsiktstorn i Vargberget. Jag, som lider av höjdskräck måste sitta på golvet för att inte dö av svindel... På Tomatkarnevalen blev vi bongade av Svenska Yle. Kolla artikeln här, hihi!

Tillbaka i svettiga Helsingfors och den soliga vardagen träffade jag Maria och hennes lurvboll till hund för en promenad. Så skönt med vänner alltså, uppskattar studer som denna speciellt nu då många av mina närmaste vänner har flyttat bort härifrån... 

Den här månaden var jag ensam på jobb i kontoret. Var mest där som dejourerare, så böcker räddade mitt liv. Försökte annars också läsa böcker under sommaren, eftersom jag aldrig annars ger mej tid att göra det... 

Har även försökt hitta mitt eget namn på Cola-flaskor. Den här fredagen i juli delade jag en Cola med Timo i brist på annat... Har någon egentligen lyckas hitta sitt eget namn, eller är allt bara en illusion?

Hamnade även i Åbo en sväng. Meningen var ursprungligen att jag skulle till Åland och hälsa på bästa Jade, men det blev lite ändrade planer. Båten skulle gå från Åbo, och tåget till Åbo var förstås försenat och jag missade båten. Spenderade istället helgen hemma-hemma i Åbo tillsammans med lillebror. Bilden är från bakgården precis efter att solen gått i moln (lämpligt då jag bestämde mej för att sola...)

Helgen blev rätt bra ändå, trots att mina planer blev krossade. Jag och lillebror kollade filmer och åt god mat... Pengarna fär så väl tåg som båt fick jag tillbaka, så ska göra ett andra försök att hälsa på den där Jade... 

16.08.2014 kl. 12:32

Juni.

Tydligen var junimånad inte så händelserik för min del, eftersom dessa bilder är de ända som finns på min Instagram... Spännande tider!

Den här bilden är från början av sommaren då det ännu var kallt och ruggigt. Jag har haft som vana att stiga av bussen lite tidigare och promenerat den sista biten hem. Den här skylten hänger i Gumtäkt, hur söt är inte den?

I slutet av juni beskte jag Sandra, och kände ett behov att ta en bild på denna näringsrika frukost, haha. Breakfast at Sandra's is real!

Ännu en bild från min vistelse i Tenalas djupa skogar. Jag tror visst vi hade roligt? Höhö.

Här har vi då en hoppetossa som skuttar omkring i Ekenäs. Jag och Sandra hade en photoshoot, och det här var det bästa jag hade att komma med vad gällde posering...

Efter helgen med Sandra och Emma återvände jag till den ensamma lägenheten i Helsingfors. Jag bestämde mej för att tvätta kläder, och när jag var på väg till tvättstugan och precis hade stängt lägenhetsdörren bakom mej insåg jag att nyckeln var kvar i lägenheten. Tur att jag hade med mej telefonen så att jag kunde ringa efter en dörröppning. Då säkerhetsgubben kom undrade han om jag hade varit på Tuska -festivalen eftersom jag var klädd i svart och hade gummistövlar på mej? Jag måste ha sett väldigt heavy ut.

13.08.2014 kl. 10:02

Den ensamma sommarens slut.

Den ensamma sommaren börjar närma sej sitt slut. Idag kommer herr pojkvän tillbaka från Närpes, den här gången för att stanna. Imorgon ska jag och shoppa med en saknad vän, och det är inte länge tills jag får fara till Tenalas mörka skogar och umgås med trevligt folk...

Jag borde verkligen göra en av mina instagram-inlägg för att ge en bättre uppfattning om vad som hänt i sommar (som alltså inte är mycket, men Så betydelsefulla).

13.08.2014 kl. 09:51

Hur sjukt?

Idag var jag på lunch med arbetskompisarna. Majoriteten av lunchfolket var sommararbetare och diskuterade om att de snart börjar skolan, vilka kurser de ska gå, att de börjar bli skoltrötta osv osv. Det slog mej att jag inte behöver börja skolan i höst. Man ska ju aldrig säga aldrig, men just nu är jag inställd på att "aldrig gå i skola igen". Det här är första hösten på 16 år som jag inte måste tillbaka till skolbänken efter sommaren. Hur sjukt? 

Och tänk att jag för ett år sedan slogs av en panik och skräck över livet efter skolan. Jag har gått i skolan hela mitt liv. Jag vet inget annat än att gå i skolan. Arbetslivet skrämde mej, helt enkelt. Men det löste sej rätt bra...

21.07.2014 kl. 13:50

Munday.

weheartit

Måndag. Trötthet. Tröghet. Allmänt slö. Bring on the coffee!

21.07.2014 kl. 10:59

Over and out.

Bloggtorka gånger tusen, men vad ska jag skriva om? Hela vintern var det examensarbete och nu är det jobb hela tiden. Halåå människa, skärpning! Jag måste väl bege mej ut på äventyr eller nåt, hehe. 

Tänkte i alla fall berätta att jag på onsdagen fick mina medianompapper så nu är skolan äntligen Över! Trodde inte att jag skulle vara glad över det med tanke på att jag gått i skolan hela mitt liv (typ) och jag har stressat över framtiden och tiden efter studierna, men det har löst sej rätt bra faktiskt.

Anywho. Här är två bilder från min dimission, en översta från inside.arcada och den andra av min älskade kille. 

22.06.2014 kl. 16:52

Svett och solkrämskladd.

Bilder från helgen. Båda dagarna har spenderats flat i gräset i solen, och igår var det skolans årliga filmgala där man kan få lite ära och berömmelse för sina filmer man gjort under skolåret. Älskar det här vädret trots svett och solkrämskladd! 

 

25.05.2014 kl. 21:20

100 % medianom.

 

Bara betyget i handen så är allt klappat och klart!

19.05.2014 kl. 17:47

Lite bilder...

1. Närpes och påsklov. Det var så skönt!

2. Förra helgen var jag hemma i Åbo. Här är min älskade håriga bebis <3

3. Jag och mamma tog en kaffepaus efter lite shopping. Också från förra helgen

4. De sista minuterna på jobbet innan vappenfirandet satte igång

5. Jag i min halare, kanske den sista gången någonsin?(!)

6. Jag lämnade in mitt examensarbete den första maj. Här är mina älskade böcker från min skrivprocess

7. Jag och Rits efter ett besök i glasskiosken

8. Första maj bagels och mjöd!

9. Kaffe med Rits fredagen till ära

10. Mamma och lillebror kom till oss på lördagen och hjälpte oss att fixa vår sorliga soffa som går sönder hela tiden... 

11. Idag var Helsingfors täckt av mörka moln. Jag och Rits rymde till Itis för att gömma oss undan regnet

12. May the fourth, och vi kollade Star Wars Episode 1 dagen till ära!

04.05.2014 kl. 21:26

Say what.

Jag lämnade precis in mitt examensarbete! Say what.
01.05.2014 kl. 21:14

Påskbrasa!

Igår var vi hos Rits' syster och brände påskbrasa och grillade korv. Idag luktar mina jeans rök, men vad kan man göra...
20.04.2014 kl. 11:57

Gjorde Jeppiz ozäkert!

Igår var vi en sväg till Jeppis för att hälsa på Maurits färskaste systerson. Passade också på att hälsa på bästa Jasmine eftersom jag inte har sett henne på flera veckor. Vi satt bland annat på ABC och drack kaffe och pratade massa strunt, och sedan cruisade vi runt och kollade på Jeppis minsann! Massa kul var det! 

19.04.2014 kl. 11:38

Allt och ingenting.

Mitt liv just nu är allt och ingenting. Det känns som att det står stilla, samtidigt som det bara rusar iväg. Håller fortfarande på med mitt examensarbete. Tar det aldrig slut liksom? Jo, förhoppningsvis nästa tisdag. Då är det deadline med stort D. Och så har jag fått jobb. Eller ja, för några månader i alla fall. Får fortsätta ifall dom vill ha mej sen... 

Nu packa inför påsklov i Närpes!

16.04.2014 kl. 19:29

Finbesök!

Tjenare! 

Har finbesök över helgen. En hårig liten skuttare minsann! Någon som kan gissa vem kaninen tillhör? Kan tipsa om att det är en riktigt känd, världsvan kanin...

05.04.2014 kl. 11:29

 

Kategorier

Senaste kommentarer

27.11, 09:34Blogvember-listan av Sandra
25.11, 01:21Blogvember-listan av emma
07.10, 21:35September. av kairi
10.09, 09:53Augusti. av kairi
13.08, 10:25Juni. av wonderland